Cosmetisch arts

Cosmetisch en esthetisch

Bij schoonheidsinstituut Deborah werken wij  samen  met  dr. Peter Driessen, ervaren cosmetisch arts, lid van de NVCG ( Nederlandse Vereniging Cosmetisch Geneeskunde)

Bekwaamd in de cosmetische geneeskunde

Na zijn artsenstudie heeft dr. Driessen zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Inmiddels heeft hij al 15 jaar ervaring. Dr. Driessen probeert in de behandeling samen met u tot het best gewenste resultaat te komen. Soms kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Dit wordt in overleg met u bepaald. Mocht de behandeling buiten zijn deskundigheid gaan dan geeft hij dat eerlijk aan.

Gratis eerste gesprek met alle informatie

Informatie over behandelingsmogelijkheden kunt u verkrijgen tijdens een gratis eerste gesprek. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Dr. Driessen zal met u bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn om deze wensen te realiseren.

Wij vinden het erg belangrijk dat u in alle rust nadenkt over de gegeven informatie zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen. U krijgt van tevoren een offerte en een optie voor een behandeldatum.

 

 

X

Onze Cosmetisch arts is weer aanwezig op zaterdag 25 maart.