Over ons

In november 1989 hebben wij de deuren van onze schoonheidssalon geopend. Sinds mei 1995 zijn wij gevestigd in een pand aan de Rooswinkelstate 6 te Leeuwarden.

In de afgelopen 25 jaar zijn wij ons gaan specialiseren in huidverbetering en zijn wij uitgegroeid tot een uniek en sfeervol instituut. Om up-to-date te blijven volgen wij met veel plezier bijscholingen, trainingen, cursussen en workshops waardoor onze kennis telkens weer wordt uitgebreid zodat wij u een breed scala aan behandelingen kunnen bieden.

Schoonheidsinstituut Deborah draagt het keurmerk ANBOS, welke staat voor professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zijn goedgekeurd door de GGD volgens het landelijk centrum Hygiëne en Veiligheid voor Permanente Make-up. Daarnaast  zijn wij een officieel erkend leerbedrijf.

Lees op onze website wat wij u te bieden hebben en ervaar de mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en  huidverbetering. We hopen u binnenkort als gast te mogen ontvangen in ons instituut.

Heel graag tot ziens!

 

X

Cosmetisch arts is weer aanwezig op zaterdag 7 april.