Mogelijkheden

De mogelijkheden van permanente make-up

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Door jarenlange ervaring en deskundigheid  bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen en heeft een vergunning van het GGD voor het veilig en hygiënisch aanbrengen van Permanente Make-Up (PMU).

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Permanente make up voorPermanente make up na

Voor                                                                 Na

Ogen

Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen  de uitstraling van de ogen worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag en laten de ogen spreken!

Voor                                                                Na

Lippen

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Bij de lippen kunt u kiezen voor een echte lipliner, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Voor                                                                 Na

X

Voor Injectables of plexR Soft Surgery kunt u vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen: Aanwezig op zaterdag 17 november

– PlexR Soft Surgery Dr. Daniël Chesik: Aanwezig op dinsdag 13 november, 11 december, 15 januari en 12 februari