IPL ontharen

IPL is het allernieuwste techniek van lichtflitsontharing. Lichtflitsontharing werkt volgens het zelfde principe als laser, maar IPL werkt veel sneller en de behandelingen zijn nagenoeg pijnloos. Bij deze methode treedt er over het algemeen geen huidirritatie op. Het meeste haar dat met deze methode wordt verwijderd blijft voorgoed weg.

Chromolite

Chromolite IPL Systeem maakt gebruik van Smartlite: een unieke combinatie van geel en rood licht. Dit bevordert de effectiviteit van de behandeling en leidt tot bijzonder goede resultaten. Het zichtbaar licht uit de flitslamp wordt via een saffierglas naar de te behandelen plek geleid. Haar bevat pigment (melanine) dat het licht absorbeert. Door absorptie van het rode licht in de pigment van het haar stijgt de temperatuur in het haarzakje, waardoor dit wordt vernietigd.
Het gele licht zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de cellen wordt afgesloten zodat er op dat plekje niet opnieuw haren kunnen groeien.

De behandeling

De behandeling is nagenoeg pijnloos: de meeste mensen ervaren slechts een lichte tinteling tijdens en na het flitsen. Om dit gevoel te verminderen wordt de huid gekoeld. De Chromolite heeft nauwelijks bijwerkingen. Sommige delen van het lichaam kunnen wat gevoeliger zijn en het is normaal dat lichte zwelling of roodheid optreedt. Het aanbrengen van een nazorggel brengt hierin verlichting. De behandeling is snel en uw huid hoeft na afloop niet te herstellen. Meestal kunt u direct uw bezigheden hervatten.

Voor duurzame haarverwijdering varieert het aantal behandelingen, afhankelijk van diverse factoren maar meestal zijn 8 tot 10 behandelingen nodig om het beoogde resultaat te bereiken, elk met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.

Huidverbetering

Chromolite wordt ook ingezet bij de behandeling van acne en huidverbetering in het algemeen zoals de bestrijding van pigmentvlekken, roodheid, fijne lijntjes en rimpels en ontsierende adertjes. Voorafgaand aan de behandeling vindt een gesprek plaats om te beoordelen of de Chromolite -behandeling inderdaad geschikt voor u is en waarin dan gedetailleerde uitleg gegeven wordt over de werking van de Chromolite.

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.