Injectables

Injectables

Behandelingen van rimpels en contourverbetering van het gezicht

Met injectables worden zachte vormen en vloeiende lijnen in uw gezicht gebracht. Met het verstrijken van de jaren verandert uw gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van uw huid. De productie van hyaluronzuur neemt af waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan. U kunt last krijgen van volumeverlies, rimpels en veranderde contouren. Bij toediening van ‘injectables’ worden rimpels opgevuld met fillers die hyalonzuur bevatten zoals Restylane of Radiesse, of er wordt behandeld met Botox. Het zijn kleine ingrepen, maar u krijgt weer een jeugdige uitstraling.

Correcties met Injectables

Door tijdig een kleine hoeveelheid Botox of Fillers te injecteren kunt u rimpels laten verzachten of zelfs laten verdwijnen. Mooie correcties zijn bijvoorbeeld frons en voorhoofdrimpels, wenkbrauwenlift, kraaienpootjes, wallen onder de ogen, wangen, jukbeenderen, neus-lippenplooi, rimpels rond de mond, hangende mondhoeken, dunne lippen, kaaklijn en kin.

http://www.baborbeautyspastudio13.nl/wp-content/uploads/2015/08/botox-en-injectables1.jpg

Botox

Botox is een merknaam en bestaat uit botuline toxine. Botuline toxine is een stof die de spierkracht vermindert waardoor spieren ontspannen, het vult dus niet op. Door middel van een injectie (injectable) wordt botox ingebracht. De methode wordt al vele jaren in de geneeskunde gebruikt. Deze wordt als volkomen veilig beschouwd.

Botox vermindert de spieractiviteiten. Door botox in de spier te spuiten, wordt de zenuwimpuls die voor de samentrekking zorgt tijdelijk geblokkeerd. De rimpels worden verzacht of verdwijnen volledig. Het effect van botox  is niet blijvend. Een behandeling kan zonder problemen worden herhaald.

Het resultaat van de behandeling is al na 1 week te zien. De huid ziet er zichtbaar ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep. Na veertien dagen is het effect optimaal en dit behoud u drie tot vier  maanden. Naarmate een botox behandeling vaker wordt herhaald houdt het effect op de rimpels langer aan. Dit kan variëren van zes tot negen maanden.

Met botox kunt u het volgende bereiken: – verminderen van kraaienpootjes – verminderen van lachrimpels – het ontspannen van de fronsrimpels – het ontspannen van voorhoofdrimpels.

Afbeeldingsresultaat voor foto fillers

Botox is ook uitermate geschikt voor andere gezondheidsproblemen  zoals spannings- hoofdpijn.

Fillers

Een rimpelfiller is een injectable waarbij één of meerdere rimpels van binnenuit opgevuld worden. Wij gebruiken rimpelfillers op basis van hyaluronzuur. Hyalurozuur is een natuurlijke component van de huid, die zorgt voor het vasthouden van water. Door dit hydraterende effect geeft het de huid volume en elasticiteit.

Naarmate we ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af, waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan. Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen. Mooie correcties zijn wallen onder de ogen, wangen, jukbeenderen, neus-lippenplooi, rimpels rond de mond, hangende mondhoeken, dunnen smalle lippen, kaaklijn en kin.

Afbeeldingsresultaat voor foto fillers

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables, maakt u dan een afspraak voor een intakegesprek. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden. U krijgt een eerlijk en persoonlijk advies op maat en het is geheel vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken, het behandelingsplan en de kosten van de behandeling.

Besluit u na dit consult over te gaan tot de behandeling, dan kunt u de behandeling eventueel direct ondergaan.

 

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.