Babor

Ontdek de wereld van de BABOR Treatments

Babor gezichtsbehandelingen

Babor

Een bezoek aan ons schoonheidsinstituut is een belevenis en is tegelijk effectief. Hier kunt u weer op adem komen, loslaten en nieuwe energie opdoen. Tevens kunt u ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid tot nieuw leven wekken. De Babor treatments bieden daarbij een  veelvoud aan toepassingen bestaande uit weldadige wellness-feelings.

Skinovage- Treatment

We gunnen uw huid datgene wat  ze nodig heeft en verwennen haar met een diepe reiniging en voorbereidende masker, een hoog gedoseerde fluid, Babor logoeen unieke massage alsook een masker dat rijk is aan actieve verzorgende bestanddelen.

Ieder mens is anders en zo ook elke huid! Behandelingen worden daarom afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte!

Skinovage behandeling 30 minuten  € 39,00
Skinovage behandeling 60 minuten  € 59,50
Skinovage behandeling 75 minuten  € 74,00
Skinovage behandeling 90 minuten  € 89,00
Extra verzorging in uw gezichtsbehandeling: Ampullencrash, vullen alle tekorten aan in de huid.
3 tot 5 ampullen  € 15,- tot € 25,-
5 tot 10 ampullen  € 25,- tot € 50,-

HSR- Treatment

Luxe liftende behandeling voor de rijpere huid met het unieke Liftolution extract. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu invloeden.

HSR®Lifting – Effect behandeling 75 minuten  €  95,00
HSR®Lifting – Skin energy behandeling 90 minuten  € 105,00
HSR®Lifting – Extra firming behandeling 90 minuten  € 125,00

 

ReVersive Treatment

Uitgebreide anti-aging behandeling tegen alle tekenen van de huidveroudering. Vermindert zichtbaar de rimpeldiepte. Geeft de huid haar jeugdige uitstraling terug. Rood kleuringen en verkleuringen worden verminderd en de huid ziet er strakker en gladder uit. Ervaar de nieuwe ReVersive anti-aging-verzorging tijdens een unieke behandeling met verwennende massage voor een direct zichtbaar effect!

Behandeling 120 minuten € 160,00

 Sea Creation- Treatment

Exclusieve, luxe anti-aging met de kracht van de diepzee.

Zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën. Het hoog geconcentreerde serum, aangebracht uit een Tigris-schelp, de exclusieve crème in gemasseerd met warme obsidianen en koele koraalstenen en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien. Geniet van een tijd van weergaloze ontspanning en verheug u op de verrassende resultaten met BABOR SeaCreation.

Seacreation behandeling 75 minuten € 145,00
Seacreation behandeling 90 minuten € 177,50
Seacreation behandeling 120 minuten € 210,00

 

Doctor BABOR- Treatments

Intensief werkzame oplossing voor verschillende beauty-problemen.

Doctor Babor Biogen Cellular Treatment:
Intensieve behandeling voor huidregeneratie. Biogen cellular levert sensationele geneeskundige resultaten in de postoperatieve wond- en therapie behandeling. Bovendien bereikt de zeer werkzame verzorging met het  speciale BIOGEN PLANT Extract een buitengewoon intensieve celregeneratie. Uitstekende resultaten bij het herstel van een optimale huidconditie maken BIOGEN CELLULAR tot een uniek regenererend anti-aging wonder.

Cooling Post Treatment 45 minuten €   52,50
Regeneratieve Post/Preparing Treatment 75 minuten €   85,00
Biogen Cellulair Verwenbehandeling 90 minuten € 102,50

 

Doctor Babor Derma Cellular Treatment:
Met DERMA CELLULAR worden rimpels, speciaal mimische rimpels, gereduceerd. Wallen en kringen onder de ogen worden zichtbaar verminderd. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verbleken. U bereikt in puur cosmetische zin overtuigende resultaten, die vergelijkbaar zijn met rimpelinspuitingen, botox- of laserbehandelingen! Bovendien behoud DERMA CELLULAR het resultaat langer van een cosmetisch-plastische ingreep.

Skin Renewal Treatment 45 minuten €   52,50
Ultimate Face Lifting 75 minuten €   85,00
Derma Cellulair verwenbehandeling 90 minuten € 102,50

 

Doctor Babor Neuro Sensitive Cellular Treatment:
Voor een extreem droge, schilferige,jeukende  en zeer gevoelige huid.

Steeds meer mensen lijden onder huidproblemen die veroorzaakt worden door stress. De huid reageert gevoelig, is rood en gespannen en wordt steeds droger. Vaak tot aan neurodermatitis. Dit gaat vrijwel altijd samen met gevoel van jeuk.

De Doctor  Babor NEURO SENSITIVE CELLULAIR verzorgingsserie regenereert op effectieve wijze de lipiden beschermingsmantel van de huid en normaliseert haar evenwicht tussen vocht en vet. Gevolg: een rustigere huid die goed aanvoelt en er mooi uitziet.

Neuro Sensitive Cellulair 45 minuten €   50,00
Neuro Sensitive Cellulair 60 minuten €   70,00
Neuro Sensitive Cellulair verwenbehandeling van 90 minuten € 102,50

 

Doctor Babor Purity Cellular Treatment:
Bij huidonzuiverheden.

Acne is in de breedste zin van het woord een disfunctioneren van de talgklieren. Acne komt niet alleen bij jongeren voor, maar kan zich  ook op latere leeftijd voordoen.

De invloeden van stress op de huid
De nieuwste onderzoeken tonen aan dat op volwassen leeftijd niet zoals in de pubertijd de hormonen de hoofdoorzaken voor een onzuivere huid vormen, maar dat dit vooral stress en een verhoogde gevoeligheid voor irritaties zijn.
De huidflora word onder stress duidelijk verstoord zodat schadelijke kiemen zich sneller op de huid kunnen nestelen en irritaties kunnen oproepen.
Gevoeligheid voor irritaties en rood kleuringen kunnen toenemen en het resultaat is puistjes, papels of knobbels.

Purity Cellular behandeling  90 minuten €   89,00

 

 BABOR Men-Treatment

De energiekick voor de huid!

De man van vandaag verlangt van zichzelf een maximum aan prestatievermogen. Babor heeft met de nieuwe BABOR MEN treatments een actueel verzorgings- en behandelingsconcept ontwikkeld.  Time-out voor lichaam, geest & ziel. Weldadige behandelingen met waardevolle oliën en de professioneel aangebrachte, regenererende verzorging verdrijven op betrouwbare wijze stress en spanning.

Energy & Relax behandelingen 50 minuten €   49,00

 

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.