Huidanalyse

Huidanalyse

Welke behandelingen en verzorgingsproducten goed voor u zijn, ervaart u aan de hand van een professionele huid-analyse. Een gezichtsbehandeling is bij ons nooit standaard. De behandelingen stemmen wij specifiek af op uw huid.

Babor Derma Visualizer

Alleen wie zijn huid tot in detail kent, kan deze optimaal verzorgen en beschermen. Leer uw huid kennen –  met een professionele hightech huidanalyse van Babor, de Derma Visualizer!

Met dit hightech huidanalyse apparaat kunnen wij uw actuele huidtoestand onderzoeken. De Derma Visualizer toont hoe uw huid er in de diepte uitziet. Vochtgehalte, talgproductie, elasticiteit en de hoeveelheid pigment in de huid worden opgemeten. Zo kunnen wij zeer gecontroleerd huidverbetering toepassen en indien nodig verzorging aanpassen voor beter resultaat!

Maak een afspraak voor een huidanalyse en laat uw huid alvast kosteloos kennismaken met de verzorgende producten van Babor. Wij adviseren u graag hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om het optimale resultaat te behalen!

Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op: 058 – 267 35 36.

Graag tot ziens!

 

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.