Acne behandeling

Acne is een ontsteking van de talgklieren in de huid, die in verschillende vormen kunnen voorkomen. Acne wordt veroorzaakt door een overmatige hormoonproductie. Deze hormonen stimuleren de aanmaak van talg in de talgklieren waardoor poriën verstopt raken en gaan ontsteken. Het is zeer hinderlijk, het is cosmetisch storend en het veroorzaakt dan ook dikwijls tot somberheid bij wie er aan lijdt.

Acne op jongere en latere leeftijd

Het probleem komt niet alleen bij jongeren voor, maar kan zich  ook op latere leeftijd voordoen. In het bijzonder bij vrouwen kan deze zogenaamde late acne (acne tarda) aanzienlijk langer blijven bestaan of zelfs op 30 of 40 jarige leeftijd voor de eerste keer optreden. Medicijnen, stress of hormonale storingen kunnen daar de oorzaak van zijn. Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne en acne-littekens. De resultaten zijn verbluffend!

Behandelingen tegen acne en acne littekens:

Tarieven:

Na een intakegesprek met de specialist wordt er een behandelingsplan opgesteld en een begroting  gemaakt. Doordat wij aangesloten zijn bij de ANBOS en een geregistreerde specialisatie acne hebben, kunnen de behandelingen door uw verzekering worden vergoed. Raadpleeg uw polisvoorwaarden welke vergoeding u kunt krijgen voor de behandeling van acne.

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.