Couperose behandeling

Couperose spider neavi zijn verwijde bloedvaatjes in het gezicht, voornamelijk op de wangen en de neus. De ontsierende roodheid die daar het gevolg van is kan bijzonder belastend zijn. De overgang van een koude naar een warme omgeving zorgt vaak voor pijnlijke wangen of neus.

Hoe ontstaat couperose?

Het ontstaan van couperose kan erfelijk zijn, maar ook door ouderdomsatrofie van de huid, hormoonhuishouding, temperatuurverschillen als zon en extreme kou zij funest, overmatig gebruik van bijvoorbeeld alcohol. Rosacea is een gradatie erger en kan gepaard gaan met kleine ontstekingen (puistjes). Het kan voorkomen in het gelaat of alleen op de neus. Een couperose behandeling kan gedaan worden door middel van:

De behandelde bloedvaatjes blijven weg maar de erfelijke aanleg blijft bestaan en nieuwe gesprongen bloedvaatjes kunnen ontstaan. Hoe snel nieuwe couperose zal ontstaan is afhankelijk van onder andere weersinvloeden, leefwijze, sterkte van de vaatwand etc.

Adviezen:

  • Gezonde levensstijl: zie af van roken en alcohol of sterk gekruid eten.
  • Zorgvuldige verzorging: met een speciale verzorgingslijn dat voor de gevoelige couperose huid gemaakt is. Bestaat uit een serum, dag- en nacht crème.  Apaline van Neoderma, Sensetive couperose van Babor.
  • Bescherming tegen warmte (zon) en kou: Gebruik overdag een volle crème met een hoge beschermingsfactor.

Tarieven:

Na een intakegesprek met de specialist wordt er een behandelingsplan opgesteld en wordt er een begroting gemaakt.

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.