Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve gezichtspeeling voor een gladde frisse huid. Het vermindert pigmentvlekken, grove poriën, acne-littekens en fijne lijntjes.

Hoe werkt microdermabrasie?

Een fijne straal (steriele) kristallen wordt door middel van een vacuüm langs de huid gezogen en verwijdert zo de bovenste huidlaag (dode huidcellen) gelijkmatig. De nieuwe ´levende´huid die daaronder tevoorschijn komt, is nu glad, zacht en gezond en in staat om voedingstoffen op te nemen. Tijdens de behandeling wordt ook de onderliggende huid gestimuleerd. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd, waardoor de huid dikker en steviger wordt. De intensiteit van de peeling kan op verschillende diepte niveaus uitgevoerd worden: ergens tussen een zachte en een intensieve behandeling. De specialist stemt dat af op uw huidtype en huidconditie.

Wat u voelt tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling voelt u een plaatselijk vacuüm op de huid met daarbij een licht schavend gevoel.  Afhankelijk van het behandelniveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn. Na de behandeling zal de huid licht gloeiend aanvoelen alsof u in de zon heeft gezeten.

Waarvoor microdermabrasie?

  • Voor een betere huidconditie
  • Voor de huid die vatbaar is voor acne, mee-eters
  • voor vermindering van ouderdoms- en pigmentvlekken, littekens
  • voor vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpels
  • voor rokershuid / slecht doorbloede, futloze huid
  • Preventief voor alle huidtypes behalve de dunne

Hoe zijn de resultaten?

Direct na de eerste behandeling zult u al verbetering zien: uw huid ziet er gladder en frisser uit. Voor optimaal resultaat raden wij u aan de behandeling een aantal malen te herhalen. Een goed uitgebalanceerd huidverzorgingprogramma dat aansluit op de behandeling zorgt voor een langdurige verbetering van uw huid.

Tarieven:

Gelaat €   95,00
Gelaat en hals € 125,00
Gelaat, hals en decolleté € 165,00
Hals €   50,00
Decolleté €   75,00
X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.