Permanente make-up

Elke moderne vrouw wil graag op elke moment van de dag er perfect verzorgt uitzien. Dat kan met permanente make-up. Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid en is volledig veilig. Het is een prachtige manier om de contouren van uw gezicht te verbeteren.

Permanente make-up is geschikt voor mensen die:

  • Moeite of geen tijd hebben om op te maken
  • Altijd op elk moment van de dag er goed verzorgd uit wil zien
  • Door overmatig epilatie geen wenkbrauwen meer hebben
  • Geen haren door ziekte hebben – alopecia areata 
  • Geen mooie lipcontouren hebben
  • Smalle of dunne lippen hebben

De behandeling

Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken en geven wij u adequaat advies over vorm en kleur. Alles wordt heel natuurlijk op de contouren van het gezicht afgestemd. De vorm van de wenkbrauwen wordt getekend en nadat de huid verdoofd is met een crème begint de pigmentatie. Door laagje over laagje in te brengen wordt het mooiste resultaat verkregen.

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. 3-4 dagen na de behandeling wordt de pigmentatie lichter. Bij de volgende behandelingen (meestal na 6 weken) worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Op deze manier krijgt u het mooiste resultaat!

Hoe lang mooi?

Afhankelijk van de kleur, plaats en leeftijd blijft permanente make-up 1 tot 3 jaar mooi. De kleur verdwijnt geleidelijk. Zodra u gaat bijtekenen is de kleur vervaagd en dan is de tijd voor een nabehandeling. Meestal volstaat één nabehandeling. We raden u aan om een nabehandeling te ondergaan na een jaar of anderhalf jaar.

Vergunning van het GGD

Met de invoering van het warenwetsbesluit per 1 juni 2007 door de overheid, zijn er strenge hygiëne regels vastgelegd voor deze behandeling. Uitvoerende bedrijven dienen volgens een vastgelegde werkwijze de behandelingen uit te voeren. De GGD geeft na inspectie bij het bedrijf een vergunning af. Wij hebben een vergunning van het GGD voor het veilig en hygiënisch aanbrengen van Permanente Make-Up (PMU).

Interesse gewekt?

Wij verwelkomen u graag in onze salon en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van permanente make-up en de tarieven.

 

X

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen: Aanwezig op vrijdag 14 juni

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Dr. Daniël Chesik is aanwezig op dinsdag 25 juni.

Voor het maken van een afspraak bij dr. D. Chesik of  dr. P. Driessen kunt u bellen naar: 058 –  267 35 36