ScenToa

Nieuwe levensenergie op milde wijzeSpa_scentao_beh_326x218_03

In de traditie van massagetechnieken uit het Verre Oosten biedt de BABOR ShiTao-behandeling van ScenTao u een bijzondere verwenbelevenis. Het hele lichaam wordt erbij betrokken om huid en zintuigen helemaal te laten ontspannen.

De in nauwe samenwerking met Aziatische beautyexperts ontwikkelde drukpuntmassage begint bij de energiebanen. Warme stenen en aromatisch geurende ScenTao-olie zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel. De daaropvolgende massage van de gezichtshuid stimuleert met professioneel uitgevoerde shiatsu-technieken de energiepunten. Een afsluitende shiatsu-rugmassage verbetert systematisch de doorbloeding en zorgt voor nog meer ontspanning. Het resultaat is duidelijk merkbaar: op milde wijze brengt de BABOR ShiTao-behandeling de levensenergie, de zogenaamde qi of chi, weer in natuurlijke balans. Nieuwe kracht stroomt van cel naar cel, duidelijk gereflecteerd door de fris en vitaal uitziende huid. ScenTao – pure ontspanning van top tot teen!

Tarief: € 95,00

X

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen.

– Cosmetisch arts Dr. Peter Driesen behandeld rimpels met  Botox en met rimpelfillers op basis van hyaluronzuur.

– PlexR Soft Surgery ( Ooglidcorrectie zonder snijden)

Dr. Daniël Chesik is deskundige op het gebied van PlexR plasmalifting als alternatief voor chirurgische ingrepen.

Boven ooglidcorrectie zonder snijden, onder ooglidcorrectie zonder operatie, kraaienpootjes verwijderen, bovenliprimpels verwijderen.

Wilt u meer weten over de behandelingen met injectables of wat plexR behandeling voor u kan beteken, neem gerust contact met ons voor een afspraak en bel naar: 058 – 267 35 36. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.